Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Softland Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Program software pentru evidenta cimitirelor EvidCim
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
~ EvidCim~

~ Evidenta cimitirelor~

Printre preocuparile de proiectare a programelor soft pentru unitatile de cult se numara si programul “EvidCim” - Evidenta cimitirelor (impartirea locurilor de veci pe sectoare, parcele, randuri, locuri; istoricul locului cu referire la concesionari; persoanele inmormantate in respectivul loc; evidenta incasarilor din taxele corespunzatoare concesionarii).

Acest program se constituie intr-un soft util pentru evidentierea locurilor de veci din cimitire.

Rapoartele generate cu ajutorul programului EvidCim sunt:
- Raport cu lista locurilor ramase neocupate;
- Lista incasarilor in perioada specificata;
-Lista restantierilor la plata taxei anuale pentru anul ales.

Puteti instala si testa aceasta aplicatie intrand pe site-ul firmei SoftLand la adresa www.softlandmures.ro    si la sectiunea download veti gasi aplicatia EvidCim. Dati click pe sageata petru download si pe urma pe butonul "Kit de instalare". Aplicatia se poate si actualiza/adapta in cazul in care exista anumite situatii specifice.

Testati utilitatea aplicatiei introducand date specifice operatiilor sugerate de meniurile din program si consultati rapoartele rezultate.

Functionalitatea completa pentru acest program se obtine numai prin introducerea unui cod de inregistrare furnizat de firma SOFTLAND.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon: 0720/042.919; 0722/658.390 sau sa ne scrieti pe email un numar de telefon unde sa va putem contacta pentru a va oferi ma multe detalii legate de aceasta aplicatie software.
Actualmente pretul unui program este de 100 Euro, plus TVA.

In cazul achizitionarii centralizate (o comanda comuna pentru mai multe unitati, dar un program separat pentru fiecare) firma ofera un discount in valoare de 100 lei pentru fiecare produs program achizitionat.

Printre preocuparile de proiectare a programelor soft pentru unitatile de cult se numara si programul “EvidParoh” - Contabilitatea Unitatilor De Cult. Pentru cei interesati de acest program va rugam sa ne aduceti la cunostiinta acest lucru pentru al obtine gratis, odata cu achizitia programului EvidCim.

La cererea dumneavoastra firma SoftLand va poate face o oferta care sa includa, pe langa programele soft achizitionate, si tehnica de calcul (calculator, imprimanta, etc.) necesara in procesul de introducere si prelucrare automata a datelor.
Din Gura in Gura