Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Softland Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Program software contabilitate parohie EvidParoh
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
~ Evidparoh~

~Contabilitatea Unitatilor De Cult~

Acest program se constituie într-un soft util si viabil pentru managementul complet si unitar al contabilitatii si gestiunii unei parohii, a unui protopopiat sau manastiri.

Programul urmareste evidentierea urmatoarelor aspecte legate de activitatea in cadrul unitatii de cult:

- descrierea detaliata a enoriasilor, referitoare la situatia membrilor familiei, cununii, botezuri, inmormantari si alte aspecte familiale, taxa de contributie anuala, donatii, ajutoare etc;

- programul permite stocarea informatiilor referitoare la veniturile cat si la cheltuielile unitatii conform punctelor din nomenclatorul bugetar, operatiuni in casa si in cont, inclusiv cumparari-vanzari lumanari;

- inregistrarea cu usurinta a sumelor de ordonantat de pe statele de plata;

- in urma informatiilor introduse la punctele de mai sus programul va genera urmatoarele situatii:

-Fisa de evidenta a enoriasului;

-Foaia familiala;

-Ordine de plata;

-Fisa nominala privind situatia contributiei;

-Registru pentru inscrierea nascutilor si botezatilor;

-Registru pentru inscrierea casatoritilor;

-Registru pentru inscrierea inmormantarilor;

-Registru pt. evidenta operatiunilor de incasari si plati prin casa si prin cont;

-Registru pangar;

-Registru partizi venituri;

-Registru partizi cheltuieli;
-Bugetul de venituri si cheltuieli al unitatii (parohia, protopopiatul, manastirea) cu posibilitatea salvarii bilantului pe suport magnetic si centralizarea datelor la nivel de protopopiat.

Programul poate fi downloadat accesand adresa http://www.softlandmures.ro/KitEvidParoh.exe . Programul EvidParoh dispune de o prezentare online a modului de functionare al acestuia. Accesand urmatoarea pagina web http://www.softlandmures.ro/HelpEvidParoh.htm veti putea urmari un film in care sunt descrise in detaliu operatiunile care se efectueaza in program pentru a obtine o evidenta electronica a datelor referitoare la managementul complet si unitar al contabilitatii unitatilor de cult.

Testati utilitatea aplicatiei introducand date specifice operatiilor sugerate de meniurile din program si consultati rapoartele rezultate.

Functionalitatea completa pentru acest program se obtine numai prin introducerea unui cod de inregistrare furnizat de firma SOFTLAND.

Informatii referitoare la posibilitatea achizitionarii programului puteti obtine contactand firma noastra.

Actualmente pretul unui program este de 100 Euro, plus TVA.

In cazul achizitionarii centralizate (o comanda comuna pentru mai multe unitati, dar un program separat pentru fiecare) firma ofera un discount in valoare de 100 lei pentru fiecare produs program achizitionat.

Printre preocuparile de proiectare a programelor soft pentru unitatile de cult se numara si programul “EvidCim” – Evidenta cimitirelor (impartirea locurilor de veci pe sectoare, parcele, randuri, locuri; istoricul locului cu referire la concesionari; persoanele inmormantate in respectivul loc; evidenta incasarilor din taxele corespunzatoare concesionarii). Pentru cei interesati de acest program va rugam sa ne aduceti la cunostiinta acest lucru pentru al obtine gratis, odata cu achizitia programului EvidParoh.

La cererea dumneavoastra firma SoftLand va poate face o oferta care sa includa, pe langa programele soft achizitionate, si tehnica de calcul (calculator, imprimanta, etc.) necesara in procesul de introducere si prelucrare automata a datelor.
Din Gura in Gura